ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Νέα επίθεση της Μίνωος κατά Δελλατόλα για Κυριακίδη και ηθικές ευθύνες

Νέα επίθεση της εφημερίδας Ελευθεροτυπία κατά του εκδότη-δημοσιογράφου Αντώνη Δελλατόλα σχετικά με τον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη και την αγοραπωλησία του 33,3% της εταιρείας που εκδίδει το «Ποντίκι».
Η εφημερίδα ντης Μίνωος στο ρεπορτάζ της Αντωνίας Ξυνού, αναφέρεται στις μπίζνες του Κυριακίδη στο χώρο των μίντια και αναφέρεται  στον εντοπισμό των ποινικών ευθυνών που έχει ήδη ξεκινήσει αλλά και στις ηθικές ευθύνες που έχουν, όπως γράφει, όσοι αποδέχθηκαν μία συμφωνία με τον Ομιλο Κυριακίδη. Στην δεύτερη κατηγορία εντάσσει το ρεπορτάζ και τον Αντώνη Δελλατόλα που προχώρησε σε  συμφωνία με τον Κυριακίδη, ο οποίος -κατά το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος- προχωρούσε σε..
επενδύσεις, που δεν αποσκοπούσαν σε αμιγώς οικονομικούς σκοπούς.
Πρόκειται για τη συμφωνία, την οποία ο εκδότης-δημοσιογράφος επικαλέστηκε στην «Κ.Ε.» την περασμένη Κυριακή, σχετικά με έμβασμα μισού εκατομμυρίου, που εστάλη στις 20 Ιανουαρίου του 2012. Υπενθυμίζεται ότι το ποσό εμβάστηκε σε λογαριασμό του Αντ. Δελλατόλα στην Τράπεζα Κύπρου στην Αθήνα από λογαριασμό της Ελληνικής Τράπεζας στην Κύπρο του κατηγορούμενου Πέτρου Κυριακίδη, ενώ ο τελευταίος ελεγχόταν ποινικά και είχαν «παγώσει» οι λογαριασμοί του στην Ελλάδα.