ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Εξαλλος ο Λιάτσος: Κακώς η κυρία Στάη... φιλοξένησε την κυρία Λειβαδάρη στο κοντρόλ της ΝΕΤ!

Νέο μέτωπο στην Αγία Παρασκευή - Εξω φρενών ο Γενικός Διευθυντής με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανανεωθεί η σύμβαση της Ελλης Στάη στην ΕΡΤ και η τηλεπαρουσιάστρια άνοιξε νέα μέτωπα -μετά από αυτό του Β. Θωμόπουλου. Αυτή τη φορά με τον Αιμίλιο Λιάτσο, και με αφορμή την παρουσία της πρώην συμβασιούχου Νικόλ Λειβαδάρη (και έμπιστης της Στάη) στο κοντρολ της ΝΕΤ κατα τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου.
Μετά τις καταγγελίες εργαζομένων στην ΕΡΤ που δημιουργήθηκε με την παρουσία της δημοσιογράφου Νικόλ Λειβαδάρη στο κοντρόλ της ΝΕΤ, ο Αιμίλιος Λιάτσος έγινε εξω φρενών με τις αυθαίρετες πρωτοβουλίες της Στάη. «Μα είναι δυνατόν να έκανε τέτοιο πράγμα; Ποιον ρώτησε; Είμαστε σοβαροί;» ούρλιαζε σε σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες. Ο Γενικός Διευθυντής..
Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ, διέταξε έρευνα και ταυτόχρονα έστειλε επιστολή σε όλους τους επικεφαλής του ραδιομεγάρου στην οποία αναφέρει:
«Επισημαίνω και γραπτώς την πάγια εντολή μου για απαγόρευση εισόδου στους χώρους εργασίας των Ειδήσεων και των Ενημερωτικών εκπομπών (γραφεία και studios) δημοσιογράφων ή άλλων που δεν έχουν σχέση με την ΕΡΤ».
Ο Λιάτσος απάντησε και σε δημοσιεύματα του διαδικτύου αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«Πληροφορήθηκα την παρουσία της κυρίας Νικόλ Λιβαδάρη στο κοντρόλ της ΝΕΤ στις 11.30 το βράδυ και ενώ ήμουν στο σπίτι μου. Αμέσως έδωσα εντολή να μην παρατηρηθεί ξανά αυτό το φαινόμενο. Κακώς η κυρία Λειβαδάρη ήταν στο κοντρόλ της ΝΕΤ και κακώς η κυρία Στάη την φιλοξένησε. Δεν είχε καμία δουλειά καθώς δεν έχει καμία σύμβαση με την ΕΡΤ Α.Ε».