ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η κατάντια της Θεσσαλονίκης κατά Σόμπολο: «Αυτοί είμαστε! Αυτοί μας αξίζουν!»

Ο Βοϊτσίδης ήξερε ότι οΝεστορίδης είναι έμμισθος υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ και η εκλογή του αντίκειται στο καταστατικό του Οργανισμού! 

Για δύο χρόνια ο Νεστορίδης ήταν και αντιπρόεδρος και υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ – ασυμβίβαστο κατά το καταστατικό του Oργανισμού!
Αυτό κατήγγειλε στη χθεσινή γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ ο πρώην πρόεδρός της και αντιπρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Πάνος Σόμπολος. Όπως είπε δε, όταν το έμαθε απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΜΘ Βοϊτσίδη. “Βρε Μάκη μου, του λέω, είναι υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ ο Νεστορίδης”. “Οχι πρόεδρε”, μου λέει “για δυο τρεις μήνες πήγε πέρυσι και τελείωσε”. Όπως τόνισε, πίστεψε τον πρόεδρο Βοϊτσίδη ωστόσο στη συνέχεια ανακάλυψε ότι ο κ. Νεστορίδης ήταν στις καταστάσεις μισθοδοσίας τους ΕΔΟΕΑΠ σίγουρα μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2012!..
Όμως είχε κώλυμα ο κ Νεστορίδης, γιατί το καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ είναι σαφές, δεν μπορείς να είσαι υπάλληλος του Οργανισμού και να βάλεις υποψηφιότητα. Τώρα πως τον είχαν δύο χρόνια αντιπρόεδρο και υπάλληλο συνάμα;….”, αναρωτιέται ο Π. Σόμπολος.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κατέληξε επισημαίνοντας: “Αλλά το σημαντικότερο που με λύπησε είναι ότι ξαναβάζει υποψηφιότητα ο κ. Νεστορίδης και όχι μόνο εξελέγη… σάρωσε στη Θεσσαλονίκη. Από τους 170 ψηφίσαντες συναδέλφους μας πήρε περισσότερους από 100. Αυτό το λέω κατάντια συνάδελφοι! Αλλά αυτοί είμαστε αυτοί μας αξίζουν!!! Πρέπει όμως να αγωνιστούμε πάνω από παρατάξεις πάνω από κόμματα”….
Αυτά λοιπόν καταγγέλθηκαν από βήματος της γενικής συνέλευσης της ΕΣΗΕΑ που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα και πέρα από όσα κυκλοφορούσαν ανεπίσημα το προηγούμενο διάστημα ή διατύπωσαν οι τρείς αντιπολιτευόμενες παρατάξεις στην ΕΣΗΕΜΘ κατά την ένσταση που υπέβαλαν για το παράτυπο των εκλογών για ΕΔΟΕΑΠ. [Δέστε προηγούμενες αναρτήσεις] Περισσότερα δεν χρειάζονται.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΟΪΤΣΙΔΗ ΚΑΙ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
-ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΝΑΙ Ή ΌΧΙ.
-ΑΝ ΌΧΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ;
-ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
-ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΌΪΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ;

 asyntaxtostypos.