ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο Τσίπρας επέλεξε τον Κ. Αρβανίτη για τη διεύθυνση του ρ.σ «105.5 Στο Κόκκινο»

 Σίγησαν τα ραδιόφωνα του Λυμπέρη Best fm και VFM

**Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Best fm και VFM του ομίλου Λυμπέρη σίγησαν οριστικά την Τρίτη το μεσημέρι. Η Eurobank, ιδιοκτήτρια του κτηρίου στο Κορωπί, σφράγισε τις εγκαταστάσεις, έκλεισε τους διακόπτες και έδωσε τέλος στη λειτουργία τους. Ο όμιλος Λυμπέρη δεν πραγματοποίησε καμία κίνηση προκειμένου οι σταθμοί αυτοί να συνεχίσουν να υπάρχουν. Ακούγεται πως οι εργαζόμενοι στο Best fm αναζητούν τρόπο για να ξαναβγεί ο ραδιοσταθμός στον αέρα.

** Στον Κώστα Αρβανίτη ανατέθηκε η διεύθυνση του ραδοσταθμού «105.5 Στο Κόκκινο». O..
Αρβανίτης αποτελεί επιλογή του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα (σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetRadio) πράγμα το οποίο σημαίνει πως θα μπορεί, ως έναν βαθμό, να δουλέψει ήσυχος και απερίσπαστος. Θα δεχτεί τρικλοποδιές, σίγουρα. Συνηθίζονται αυτά άλλωστε σε κομματικά ΜΜΕ. Πρέπει να βρει ο ίδιος τις ισορροπίες που απαιτούνται. Το σίγουρο είναι ότι θα βρει πρόσφορο έδαφος να δουλέψει και στο συγκεκριμένο σταθμό, τα εχέγγυα υπάρχουν.

** Ως πότε αλήθεια τα παιδιά του «Nitro 102.5» θα βάζουν πλάτη  (αναρωτιέται ο Δ. Κανελλόπουλος) ώστε να συνεχίζει να λειτουργεί «κανονικά» ο σταθμός και το σήμα του να διατηρείται στον αέρα; Συντηρούν τις γεννήτριες, βάζουν πετρέλαιο, δουλεύουν μέσα στα σκοτάδια και το κρύο ενός έρημου κτιρίου στη Μαρίνου Αντύπα. Με τον άκρως απαραίτητο φωτισμό, παραμένουν τις νύχτες στις βάρδιες τους οι ηχολήπτες. Το έρημο κτήριο δεν έχει καθαρίστριες, δεν διαθέτει και φύλακες, η κατάσταση είναι τραγική, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

** Ο Γιώργος Πολίτης («Sfera 102.2» και «Derti 98.6») έχει καπαρώσει κατά κάποιο τρόπο το «Nitro 102.5», πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο στη δημοπρασία που διενήργησε η τράπεζα. Κέρδισε χρόνο έτσι, μέχρι να αποφασίσει αν θα ολοκληρώσει το deal, να ψάξει προφανώς περισσότερο τα οικονομικά δεδομένα. Οι πληροφορίες θέλουν τον όμιλο Πολίτη να προχωράει σιγά-σιγά στην επένδυση με μία χαρακτηριστική, ωστόσο, καθυστέρηση που δημιουργεί, τουλάχιστον, απορίες.