ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μπόμπολας (μέσω Καρχιμάκη): Ο Ψυχάρης έριξε τον Γιώργο για 10 εκατ. ευρώ

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης διαβάζει zoornalistas

Την επίθεση που εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προβάλει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.
Η επίθεση Μπόμπολα («δεν το λέω εγώ το λέει ο Καρχιμάκης») προκάλεσε απορίες και νέα ερωτηματικά για τη σχέση της οικογένειας του εθνικού εργολάβου με τον μονοκράτορα της Μιχαλακοπούλου, όταν μάλιστα πριν από λίγες μέρες ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο ΔΟΛ εξαγόραζε τον Πήγασο.
Ενδεικτικό της επίθεσης κατά του αφεντικού του ΔΟΛ είναι το ότι η εφημερίδα Εθνος «τόλμησε» κι έκανε αναφορά στο όνομα του Ψυχάρη όχι μόνο μέσα στο κείμενο αλλά το προέβαλε και στον τίτλο του ρεπορτάζ: «Ο Ψυχάρης έριξε τον Γιώργο για 10 εκατ. ευρώ».
Αναλυτικά το Εθνος γράφει:
Ενώπιον 350 στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο Αρίων το βράδυ του Σαββάτου, μετά το Συνέδριο στο ΣΕΦ, ο Μιχάλης Καρχιμάκης ξεκινούσε την ομιλία του με έμφαση στο πώς συνέβη η «ανατροπή» του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία.
Από μικροφώνου ο «αντικανονικός γραμματέας σε ένα κανονικό Συνέδριο», όπως αυτοχαρακτηρίστηκε, όχι τυχαία, από το βήμα του Συνεδρίου νωρίτερα, μίλησε για την εποχή της ανατροπής και επιχείρησε να την αποδώσει εν πολλοίς στη σύγκρουση του τότε Πρωθυπουργού με ΜΜΕ, τράπεζες και τη Δικαιοσύνη.
Μάλιστα θέλησε να μεταφέρει «εικόνα» από «διαλόγους» που είχαν φτάσει στ' αυτιά του. «Ενας τραπεζίτης ρώτησε τον πρώην Πρωθυπουργό αν συμφωνεί να δώσει δάνειο 10 εκατομμυρίων ευρώ στον κ. Σταύρο Ψυχάρη. Ο κ. Παπανδρέου ρώτησε με τη σειρά του: «θα το έδινες σε οποιονδήποτε απλό πολίτη;» Και όταν αυτός του απάντησε αρνητικά, ο κ. Παπανδρέου του είπε: «Τότε δεν θα το δώσεις ούτε σ'αυτόν», είπε, όπως αποκάλυψαν γνωστές ιστοσελίδες του Διαδικτύου, ο κ. Καρχιμάκης.
Μετέφερε δε στους συνδαιτημόνες, χωρίς να προσκομίσει στοιχεία, και την επόμενη εικόνα που είχε αποκτήσει για την αντίδραση του κ. Ψυχάρη από την πηγή του: «Εγώ θα τον ρίξω τον Παπανδρέου και θα τον στείλω στο Ειδικό Δικαστήριο».
Υ.Γ Μάθαμε ότι ο Καρχιμάκης διαβάζει zoornalistas. Kαι μάλιστα στην ομιλία του είχε μπροστά του τυπωμένη και την ανάρτηση μας υπό τον τίτλο «Ο Παπανδρέου, το δάνειο και ο άνθρωπος της πίσω πόρτας»