ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Toν ΠΑΟΚ ή το Epsilon; Μα φυσικά τον ΠΑΟΚ!

Χαμηλές ταχύτητες για το κανάλι επιλέγει ο Ιβάν Σαββίδης 
 
Πρώτα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή θα τελειώσουν οι εκπομπές και μετά θα μετακομίσει ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» στις νέες του εγκαταστάσεις. Χρονικά η μετακόμιση τοποθετείται προς τα τέλη Ιουνίου.
Την ίδια ώρα ο Άγγλος επικεφαλής του σχήματος Εντ Χολ(ή Χαλ), μαζί με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη έχουν καταθέσει στην ιδιοκτησία το κόστος του νέου προγράμματος και περιμένουν το πράσινο φως. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ενδέχεται να καθυστερήσει η υλοποίηση του, αφενός διότι.. σε πρώτο επίπεδο το κόστος κρίθηκε πολύ υψηλό, αλλά και επειδή στο επιτελείο του ιδιοκτήτη αυτήν τη στιγμή προτεραιότητα είναι ο ΠΑΟΚ! Δεν αποκλείεται λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να μεταφερθεί ακόμη πιο πίσω ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος που μέχρι τώρα οι διαρροές τον τοποθετούσαν μαζί με την έναρξη της νέας τηλεοπτικης σεζόν 2018-2019.
Προς το παρόν ο σταθμός θα πορευθεί με τις εκπομπές που υπήρχαν ήδη στο πρόγραμμα και την προσθήκη της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής του Σπύρου Χαριτάτου, τη νέα πολλά υποσχόμενη εκπομπή «Off Camera» της Αμαλίας Κάτζου, καθώς επίσης και τη νεα εκπομπή του Βαγγέλη Περρή.
- από ρεπορτάζ του enimerosi24.gr