ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Η Λώρη Κέζα έρχεται από το Μόντρεαλ με νέο μυθιστόρημα

Μετά τις «10 μέρες με την τρελογιαγιά» η Λώρη Κέζα επανέρχεται. Αυτή τη φορά ήρωας του νέου παιδικού μυθιστορήματός της συγγραφέως είναι ένα αγόρι που γίνεται άθελά του αρχηγός της Μαφίας στη Σικελία.
Η αφήγηση ξεκινά στην παραλία της Κολυμπήθρας στην Τήνο. Η περιπέτεια εκτυλίσσεται σε έπαυλη στο Παλέρμο, στις εξοχές της Σικελίας, στα σκοτεινά σοκάκια της παρανομίας. Το αγόρι στέκεται μπροστά στους μαφιόζους όπως ο Δαβίδ μπροστά στο Γολιάθ, αλλά δεν είναι το μόνο που έχει να αντιμετωπίσει. Υπάρχει το..
οικογενειακό χρέος, από το οποίο θέλει να λυτρωθεί, υπάρχει η φήμη του, που καλλιεργείται ερήμην του. Φυσικά υπάρχει και το κορίτσι, κόρη βαρόνου, όχι βαρόνου ό,τι κι ό,τι: βαρόνου της κοκαϊνης.

Το βιβλίο της Λώρης Κέζα, η οποία ζει πλέον μόνιμα στο Μόντρεαλ του Καναδά, έχει τίτλο
"Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο" και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από τις εκδόσεις Ποταμός.
H Λώρη Κέζα ήταν δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Το Βήμα» για 25 χρόνια, τώρα είναι διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων στην Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ. Περνά τον ελεύθερο χρόνο της γράφοντας ιστορίες για μικρά και μεγάλα παιδιά.