ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Οι Ενώσεις καταγγέλλουν τους τακτικισμούς των μετόχων...

...και ζητούν να ικανοποιηθούν στο σύνολό τους οι νόμιμες απαιτήσεις των εργαζομένων του Mega

Oι Ενώσεις στο χώρο των ΜΜΕ  (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ) μαζί με τους εργαζόμενους παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τις τελευταίες εξελίξεις με φόντο την επόμενη μέρα στον Τ/Σ «MEGA».
 Το μέλλον των εργαζομένων, που στήριξαν μέχρι και σήμερα τη λειτουργία του σταθμού παραμένοντας απλήρωτοι για 18 μήνες, είναι άγνωστο, χωρίς κανένας.. να μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρχει επόμενη ημέρα γι’ αυτούς.
 Οι Ενώσεις καλούν τους μετόχους, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και το ΕΣΡ να εξαντλήσει τα περιθώρια, που του δίνει ο νόμος, προκειμένου να μην πέσει «μαύρο» στο «MEGA».
Υπογραμμίζουν δε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα παραμείνουν θεατές στους τακτικισμούς των μετόχων για το ποιος θα χρεωθεί το ενδεχόμενο κλείσιμο του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας.
Οι μέτοχοι σε κάθε περίπτωση οφείλουν να εγγυηθούν και προσωπικά την ικανοποίηση του συνόλου των εργατικών απαιτήσεων των εργαζομένων.