ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Οργισμένη ανακοίνωση για την εισβολή στο στούντιο της ΕΡΤ3

Ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ εισέβαλε στα στούντιο της ΕΡΤ 3 ματαιώνοντας την εκπομπή του δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Οι συγκεντρωμένοι εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την τιμωρία της ομάδας τους.
Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ-Καρσίγιακα, η ΕΡΤ3 μετέδωσε έκτακτο δελτίο ειδήσεων, όπου διαβάστηκε το ψήφισμα που παρέδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μέσω του οποίου προαναγγέλθηκε διπλό συλλαλητήριο την Πέμπτη 8 Μαρτίου και.. την Κυριακή 11 Μαρτίου.
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση. Η (οργισμένη) ανακοίνωση αναφέρει:
Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.
Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.
Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν.