ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Eνα βήμα μπρος, δύο κωλοτούμπες πίσω

Παρουσίαση του νέου άλμπουμ του ΣΤΑΘΗ «Eνα βήμα μπρος, δύο κωλοτούμπες πίσω» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 20.00 το απόγευμα, στο «Book Plus», στην οδό Πανεπιστημίου 37. Οι εκδόσεις ΚΨΜ σας καλούν στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ, στην οποία θα μιλήσουν ο Άρης Μαλανδράκης, ο Ανδρέας Πετρουλάκης και ο Οδυσσέας Ιωάννου. Τη.. συζήτηση θα συντονίσει η Άννα Κασιμάτη.
****
Δύο ημέρες ακόμη! Το περιοδικό GR DESIGN ως γνωστόν έχει προκηρύξει διαγωνισμό έργων οπτικής επικοινωνίας. Ο διαγωνισμός αυτός αφορά τους νέους δημιουργούς από 18 έως 30 ετών, που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους και να αναγνωριστεί το ταλέντο τους.
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει έργα, έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής. Το GR DESIGN στηρίζοντας τους νέους δημιουργούς θα επιβραβεύσει, με σχετικούς επαίνους, όλους όσους τα έργα τους θα προκριθούν από την κριτική επιτροπή.
*****

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, είναι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «FOCUS», που μεταδίδεται την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1. Στο επίκεντρο της συζήτησης, η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ, οι διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ, καθώς και η πορεία της ελληνικής οικονομίας. Στο στούντιο, οι δημοσιογράφοι Βούλα Κεχαγιά και  Γιώργος Σιαδήμας. 
*****
Με τη συμμετοχή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου οργανώνεται μεταξύ 11 και 14 Μαρτίου 2018 σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, την Πάτρα και την Καλαμάτα στις 11, 12 και 14 Μαρτίου, αντίστοιχα. Το ΑΠΚΥ δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές για εισδοχή στο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 μέχρι τις 21 Ιουνίου 2018.