ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Εξαιρετικά ειλικρινής η σχέση μου με τον Αλαφούζο

Τι έγραψε στο twitter o δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου

Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου δεν είναι οι καλύτερες και υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Μάλιστα χθες βράδυ  ο Γιάννης Αλαφούζος κάλεσε στο γραφείο του τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και... μαλλιοτραβήχτηκαν -παρότι καραφλοί και οι δύο. Κι αυτό διότι η πλευρά Αλαφούζου κατηγορεί τον δημοσιογράφο για «παιχνίδια με κορυφαίο τραπεζίτη» -αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η πλευρά Αλαφούζου.
Τα παραπάνω έγραφαν χθες οι zoornalistas (ΕΔΩ) και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ απάντησε..
μέσω του twiitter αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«Ενημερώνω τους φιλοκυβερνητικούς κύκλους, που ανησυχούν μήπως "μαλλιοτραβήχτηκα" με τον Γιάννη Αλαφούζο πως, πέραν της "άνω αποψίλωσης", πραγματικό εμπόδιο στις ορέξεις τους αποτελεί η πολύ παλαιά και εξαιρετικά ειλικρινής σχέση που διατηρούμε...
Οσο για τα "παιχνίδια με κορυφαίο τραπεζίτη", τα οποία υποθέτουν αυτοί που γνωρίζουν από τέτοια, καλά θα κάνουν να ψάξουν αλλού: προτείνω μεταξύ τους.»
Οι zoornalistas προσπερνάνε το «φιλοκυβερνητικούς κύκλους» (η είδηση αναπαράχθηκε από πολλούς και διάφορους με δικό τους σχολιασμό) και από την πλευρά τους το μόνο που έχουν να σχολιάσουν είναι:
Οι πολύ παλιές και εξαιρετικά ειλικρινείς σχέσεις (του στιλ «εμείς τα λέμε όλα μεταξύ μας») όχι μόνο δεν αποκλείουν αλλά αντιθέτως τις περισσότερες φορές είναι αυτές που εμπεριέχουν «μαλλιοτραβήγματα» μεταξύ δύο παλιών συνεργατών και φίλων.