ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Απολύθηκαν όλα τα καρντάσια...

Δ. Μανιάτης και Δ. Χατζηνικόλας εκτός του Ραδιοφώνου 24/7

Οι απολύσεις στον όμιλο 24Media, και συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7, συνεχίζονται.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι εκτός ραδιοφωνου βρέθηκαν και oι δημοσιογράφοι Δημήτρης Χατζηνικόλας και Δημήτρης Ν. Μανιάτης (προχθές αποχαιρέτησε τους ακροατές του και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος). Υποτίθεται ότι από πλευράς διοίκησης υπάρχει σχεδιασμός σε αυτή την φάση να παραμείνουν στο..
ραδιόφωνο μόνον όσοι έχουν αποκλειστική απασχόληση σε αυτό.
Ο Δ. Χατζηνικόλας σχετικά με την αποχώρησή του έγραψε στο facebook:
"Προβληματίζομαι πολύ με τις δημόσιες ανακοινώσεις προσωπικού χαρακτήρα αλλά
και η απόλυτη σιωπή δεν μου ταιριάζει. Να ενημερώσω λοιπόν κι εγώ ότι από σήμερα έληξε η συνεργασία μου με το Ραδιόφωνο 24/7. Πέρασα πάντως πολύ ωραία και γνώρισα μερικά καρντάσια... Το περίεργο είναι ότι απολύθηκαν όλα... Για να μην παρεξηγηθώ εννοείται ότι άφησα πίσω μου κάποια καρντάσια και καρντασίνες κι ελπίζω να συνεχίσουν να είναι εκεί που είναι."
Επίσης o Δημήτρης Ν. Μανιάτης (Τα Νέα του Κομισάριου) κοινοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο fb:
"Μόλις μου ανακοινώθηκε η απόλυσή μου από το Ραδιόφωνο 247, που κάναμε συντροφιά με τα Νέα του Κομισάριου. Το επιχείρημα της διοίκησης ήταν πως έχω και άλλη εργασία- ως γνωστόν είμαι δημοσιογράφος στα Νέα- και ιεραρχείται σε αυτή την φάση να κρατηθούν στο ραδιόφωνο μόνον όσοι έχουν αποκλειστική απασχόληση σε αυτό. Ευχαριστώ από καρδιάς τους ακροατές και τους συναδέλφους στον σταθμό για τις μαγικές ώρες και μέρες, ενός εγχειρήματος που καταδικάστηκε πρόωρα και βεβιασμένα, πιθανώς και υπό την πίεση άλλων παραγόντων. Ψηλά το κεφάλι και σθένος στις μέρες που έρχονται."

UPD Από το Ραδιόφωνο 24/7 αποχώρησε και η Φωτεινή Λαμπρίδη που έγραψε στα σόσιαλ μιντια: "Τέρμα το ραδιόφωνα 247 και για μένα. Ευχαριστώ για την ακρόαση και τις πτήσεις, τους ακροατές τους καλεσμένους. Λεπτομέρειες επί του θέματος για ενδιαφέρουσα κοινωνιολογική και πολιτική ανάλυση σε μερικές μέρες"