ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

«Πυρ και μανία» ο Βαγγέλης Μαρινάκης

«Πυρ και μανία» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με όσα έχουν συμβεί τη φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει. Άλλωστε, βλέπει και αντιλαμβάνεται ότι έχουν γίνει πάρα πολλά και μαζεμένα λάθη φέτος από τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και τους προπονητές και αυτό είναι κάτι που, πλέον, δεν μπορεί να το ανεχθεί.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, αυτό είναι κάτι που ξεκαθάρισε..
στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Όσκαρ Γκαρθία, με τους οποίους είχε συνάντηση εφ όλης της ύλης στα γραφεία της ναυτιλιακής του εταιρείας στον Πειραιά.
Το αφεντικό των Ερυθρολεύκων έχει φτάσει στα όριά του στο θέμα της υπομονής με όσα έχουν συμβεί στην ομάδα και δεν μπορεί να το κρύψει. Άλλωστε, αντιλαμβάνεται ότι και ο ίδιος κατηγορείται για πολλά και ότι κανείς δεν στέκεται στο γεγονός πως και πολλά χρήματα επένδυσε στην ομάδα, αλλά και πολύ χρόνο για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Ολυμπιακός φέτος «έριξε» στην αγορά περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση παικτών και έκανε σοβαρές και ακριβές κινήσεις ακόμα και στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να «σώσει» τη χρονιά. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν έπαψε να αναζητά το καλύτερο για να επιτευχθούν οι στόχοι, αλλά βλέπει και αισθάνεται πως προδόθηκε από τους άμεσους συνεργάτες του και τους προπονητές, που επιλέχθηκαν, όπως και ότι έγιναν λάθος επιλογές σε όλους τους τομείς.

- από ρεπορτάζ του Παναγιώτη Νικολάου στο sportdog υπό τον τίτλο Αυτοί «πρόδωσαν» τον Μαρινάκη, «πέταξε» 25 εκατ. ευρώ - Η ανατροπή πλάνου και ο... Λεμονής!