ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τα ΝΕΑ έκαναν πρωτοσέλιδο αυτό που άκουσαν σε ένα ταξί!

Μοιάζει απίστευτο αλλά οι σημερινοί τίτλοι των ΝΕΩΝ, είτε στο πρωτοσέλιδο είτε στις μέσα σελίδες, προέκυψαν κυριολεκτικά απ΄ όσα του είπαν του συντάκτη, σε ένα καφενείο και σε ένα ταξί! Δεν φταίει φυσικά ο συντάκτης (Δημήτρης Μανιάτης) το οδοιπορικό του οποίου ήταν μια χαρά. 
«Έπεσαν σε ενέδρα από τους Τούρκους» ο τίτλος και, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ, είναι κάτι που ειπώθηκε σε ένα καφέ-εστιατόριο της περιοχής! Οι ντόπιοι κοιτούν προς τον ποταμό και βοούν οι Καστανιές, «έπεσαν σε ενέδρα» από τους Τούρκους. Δεν διευκρινίζεται μόνο αν το έλεγαν παίζοντας και πρέφα ταυτόχρονα..
Αλλά δεν είναι μόνο στο καφενείο, η συγκλονιστική είδηση διασταυρώνεται και μέσω ενός ταξιτζή! «Πάντως εδώ πάνω ενέδρα βλέπουμε να έχει γίνει» είπε ο ταξιτζής και αυτό ακριβώς, αν έχουν τον θεό τους, έγινε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας! Πάλι καλά που δεν έβαλαν σε τίτλο «ξέρω, ξέρω, έχω άνθρωπο μέσα εκεί που το είπε εμένα και το κρύβουν» γιατί δεν μπορεί και αυτό θα το είπε ο ταξιτζής.
Φεύγουμε κι εμείς για ρεπορτάζ. Υπάρχει ένα παραδοσιακό καφενείο εδώ πίσω στην πλατεία Καρύτση στο οποίο λέγονται μεγάλες αλήθειες. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αποκαλύψεις αύριο. Ασε το ταξί που θα πάρουμε το βράδυ για την επιστροφή, εκεί να δείτε αποκλειστικά που θα βγάλουμε.
Τζάμπα και οι καταθέσεις των δύο στρατιωτών δηλαδή, δεν ξέρουν καλύτερα ο ταξιτζής, το καφενείο του χωριού και τα ΝΕΑ; 
Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn)