ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Στα 3,9 ευρώ τα Παραπολιτικά και τα Νέα (Σαββατοκύριακου)

Σε εποχές που οι κυκλοφορίες των εφημερίδων έχουν καταποντιστεί κάποιοι επιλέγουν να αυξήσουν την τιμή τους για να βγάλουν κάποια από τα «σπασμένα» των (ακριβών) προσφορών.
Ετσι η σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη, και τα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη από τα 3,5 ευρώ ανέβασαν την τιμή πώλησης στα 3,90 ευρώ.
Μάλιστα η σαββατιάτικη εφημερίδα Παραπολιτικά από αυτό το Σάββατο και κάθε μήνα θα.. έχει ως ένθετο το περιοδικό αυτοκινητού Car and Driver (δωρεάν). Η εφημερίδα με πολλά θαυμαστικά αναφέρεται στην νέα της προσφορά:
«Μια μεγάλη συνεργασία έρχεται! Η Νο1 εφημερίδα του Σαββάτου, τα Παραπολιτικά και το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, το Car and Driver ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούν την κούρσα της ενημέρωσης και στον χώρο της αυτοκίνησης!" 
Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο περιοδικό αυτοκινήτου ήταν ένθετο στην κυριακάτικη εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου που ανέστειλε πρόσφατα την κυκλοφορία της «αδυνατώντας να διαχειριστεί τα έσοδα από τις πωλήσεις και τις διαφημιστικές καταχωρίσεις, με το βουνό των εξόδων».
Επίσης θυμίζουμε πως η Ελευθερία του Τύπου (η ημερήσια έκδοση) λίγο προτού κλείσει είχε κατεβάσει την τιμή πώλησής της στα 0,50 ευρώ. Γεγονός που δυστυχώς δεν στάθηκε αρκετό για να αποτρέψει το λουκέτο...