ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η Γκολεμά πληρώνει το ξέσπασμα κατά του Ν. Μαστοράκη

Ακριβά καλείται να πληρώσει η δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά το ξέσπασμά της στα social media ενάντια στον Νίκο Μαστοράκη ο οποίος δικαιώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για προσβολή της προσωπικότητάς του.
Η Ντέπυ Γκολεμά τον Αύγουστο του 2014 με μια ανάρτηση της στο facebook είχε σχολιάσει με καυστικό τρόπο τον Νίκο Μαστοράκη σχετικά με όσα έγραψε για τη Χαρούλα Αλεξίου.
Συγκεκριμένα, η γνωστή τηλεκριτικός είχε γράψει:  «Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να..
γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα...»
Αφορμή για το σχόλιο αυτό του ραδιοφωνικού παραγωγού για την πολύκροτη συναυλία στην οποία η Χαρούλα Αλεξίου είχε εμφανιστεί στη σκηνή φορώντας γάντια καθαρίστριας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή της στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
«Το κόκκινο κομματικό γάντι (οι καθαρίστριες χρησιμοποιούν κίτρινα) και η συνθηματολογία (“απόψε είμαστε όλες καθαρίστριες”) της έφεραν ογκώδη δημοσιότητα σε εποχή ισχνών αγελάδων και ίσως είναι καιρός άλλες Χαρούλες, εκπεσούσες των προβολέων και των μυθικών μεροκάματων, να κάνουν το ίδιο για άλλους απολυόμενους» είχε γράψει τότε ο Νίκος Μαστοράκης, φέρνοντας εκτός ορίων τη Ντέπυ Γκολεμά.
Σύμφωνα με την espresso, το δικαστήριο δικαίωσε τον Νίκο Μαστοράκη, επισημαίνοντας στην τηλεκριτικό ότι θα μπορούσε να εκφράσει με ήπιο και κόσμιο τρόπο την αντίθεσή της προς τις πολιτικές πεποιθήσεις του αντιδίκου, καλώντας την να καταβάλει εντόκως το ποσό των 6.000 ευρώ στον Νίκο Μαστοράκη και 300 ευρώ για δικαστικά έξοδα.
- από topontiki

σημ: το θέμα εφερε στο φως της δημοσιότητας η Espresso την Τετάρτη 7 Μαρτίου