ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Πόλεμος Αλαφούζου- Παπαδημητρίου στο Φάληρο

Αγριο «μαλλιοτράβηγμα» στο γραφείο του αφεντικού

Πολλά ερωτηματικά είχε προκαλέσει στον ΣΚΑΙ μία απόλυση που συνδέεται ευθέως με ένα από τα βαριά ονόματα του συγκροτήματος του Φαλήρου. Οπως είχε γράψει πρώτο το μπλογκ zoornalistas (EΔΩ), από τον όμιλο Αλαφούζου απολύθηκε την περασμένη Πέμπτη η Αλεξία Κονάχου, σύζυγος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Μπάμπη Παπαδημητρίου, διευθύντρια συντάξεως του skai.gr. Η απομάκρυνσή της εξέπληξε πολλούς στο Φάληρο καθώς ήταν αξιόλογο στέλεχος και είχε στηρίξει πολλαπλά..
 τον όμιλο (ακόμη και σε ημέρες απεργίας με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ), ενώ ο σύζυγός της, Μπάμπης Παπαδημητρίου, θεωρείται ένας από τους αγαπημένους φίλους του Αλαφούζου και μια από τις «σημαίες» του ΣΚΑΪ.
 Σύμφωνα με πληροφορίες από το Φάληρο το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου δεν είναι οι καλύτερες και υπάρχει κόντρα μεταξύ τους, γεγονός που όπως λέγεται οδήγησε και στην απόλυση της διευθύντριας σύνταξεως του skai.gr Αλεξίας Κονάχου. Σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες, χθες βράδυ ο Γιάννης Αλαφούζος κάλεσε στο γραφείο του τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και... μαλλιοτραβήχτηκαν παρότι καραφλοί και οι δύο. Κι αυτό διότι η πλευρά Αλαφούζου κατηγορεί τον δημοσιογράφο για «παιχνίδια με κορυφαίο τραπεζίτη» -αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται.
 Κάποιοι αναμένουν συνέχεια της αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο πρώην αγαπημένους φίλους. Ιδωμεν...