ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ερχονται ανακοινώσεις για την στήριξη του Τύπου

«Το barcode έχει δρομολογηθεί και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η προκήρυξη του διαγωνισμού, έχει υπογραφεί η σχετική ΚΥΑ. Θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για την πλήρη ανάπτυξή του, αλλά στις κεντρικές αρτηρίες του δικτύου διανομής των εντύπων, θα μπορεί να είναι αναπτυγμένο σύντομα», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας «Στο Κόκκινο» και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.
Ο Ν. Παππάς ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες  σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, θα ανακοινωθούν και άλλα μέτρα στήριξης του Τύπου, για τα οποία έχουν δεσμευτεί από την ώρα.. που νομοθετήθηκε η εισφορά για την στήριξη του ταμείου των δημοσιογράφων. «Δεν μετακινούμαστε από την δέσμευση αυτή, θα έχουμε τη δυνατότητα πάρα πολύ σύντομα να κάνουμε ανακοινώσεις ... υπάρχει ένας πάρα πολύ σαφής προσανατολισμός» εέπε χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς.
Για το MEGA και την πιθανότητα να πάρει θεματική άδεια ο υπουργός αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «οι προβλέψεις του νόμου είναι πάρα πολύ σαφείς, δεν επιδέχονται παρερμηνειών».