ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Σενάρια για μετακίνηση Σρόιτερ - Παπαδρόσου στον ΑΝΤ1

Μπορεί να μην το ξέρουν οι ίδιοι, τα ονόματα τους όμως συζητιούνται ευρέως, τόσο εντός του καναλιού όσο και σε διάφορα πηγαδάκια μιντιακά στο γνωστό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας. Κάπως έτσι άλλωστε έφθασε και στα αφτιά μας. Ο λόγος για τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Βασίλη Παπαδρόσο του ALPHA.
Τα ονόματα λοιπόν του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και του διευθυντή ειδήσεων (σημ: ο Βασίλης Παπαδρόσος από πέρυσι τον Απρίλιο είναι πρόεδρος του ALPHA) λέγεται ότι συζητούνται έντονα στον ΑΝΤ1 και υπάρχει εισήγηση να τους προταθεί να.. αναλάβουν «πακέτο» τους αντίστοιχους ρόλους στο Μαρούσι.
Η ιδέα είναι ακόμα σε επίπεδο επεξεργασίας, αλλά έχει διαρρεύσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να «καεί»… Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, πρόκειται για ένα σενάριο που εξετάζεται και κάποιοι τουλάχιστον εντός του ΑΝΤ1 το υποστηρίζουν σθεναρά!
Σημειωνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν γίνει αποδέκτες κάποιας πρότασης. Ωστόσο λέγεται ότι και οι ίδιοι έχουν ακούσει ότι συζητούνται τα ονόματα τους!
- πηγή: enimerosi24