ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Σε απολογία για το δάνειο στον «Ελεύθερο Τύπο»


Ένας, ένας οι τραπεζίτες θα περάσουν το κατώφλι των εισαγγελέων. Για να απολογηθούν για τα δάνεια και τα θαλασσοδάνεια τους στα media. Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει. Το δάνειο στην Eurobank της συγκεκριμένης εφημερίδας κυμαίνεται στα 700 χιλιάδες ευρώ. Βεβαίως, ο εισαγγελέας δεν εξετάζει μόνο το ύψος του δανείου ή το πόσο γρήγορα εξυπηρετείται το τελευταίο διάστημα. Ελέγχει όλες τις... ενοχλητικές για τους τραπεζίτες παραμέτρους. Για να δούμε πόσα δάνεια θα..
καταφέρουν να δικαιολογήσουν οι τραπεζίτες μας.
****
Έκτακτο δελτίο ειδήσεων οργανωμένων οπαδών
Απίστευτο. Διέκοψε η ΕΡΤ 3 το πρόγραμμα της για να μεταδώσει το... διάγγελμα οπαδών μιας ομάδας, δεν έχει σημασία ποιας ομάδας, και μάλιστα το παρουσίασε με όλους τους τύπους ο υπεύθυνος του αθλητικού ρεπορτάζ της ΕΡΤ3. Δεύτερο απίστευτο ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν θίχθηκε και δεν βρήκε τον λόγο να δώσει μια εξήγηση σε όλους τους έλληνες που συντηρούμε με το υστέρημα μας την ΕΡΤ. Ούτε φυσικά τίθεται θέμα για κανέναν από τους υπεύθυνους της ΕΡΤ3.
Πάλι καλά που δεν διέκοψαν το πρόγραμμα τους η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ2.
****
FMVoice: οι νέες μεταγραφές
Δύο συν μια. Οι δύο ανακοινώσιμες σήμερα και μια ακόμη, που θα την ανακοινώσουμε άμεσα. Ενισχύουμε το πολιτικό ρεπορτάζ μας με τη Νικόλ Λειβαδάρη. Η καταξιωμένη συνάδελφος αναλαμβάνει την ευθύνη του πολιτικού ρεπορτάζ στα μέσα του ομίλου. Ταυτόχρονα αναλαμβάνει υπεύθυνη του ελεύθερου ρεπορτάζ στην FMVoice η επίσης καταξιωμένη συνάδελφος, Μαρία Μπακοπούλου. Από εβδομάδα τα νεότερα.

- από τη στήλη «Σάτυρος» / fmvoice