ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Νέο portal της ΕΡΤ αποκλειστικά για τους εργαζόμενους της εταιρείας


Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της δημόσιας τηλεόρασης, αποτελεί το site της ΕΡΤ (portal.ert.gr), το οποίο είναι σε λειτουργία, για την αποκλειστική χρήση των ανθρώπων της εταιρείας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο εργαλείο, στο οποίο οι 2.000 και πλέον εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα έχουν ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση για τα εταιρικά ζητήματα που τους ενδιαφέρουν, ενώ θα περιοριστούν στο minimum γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες.

Στο εσωτερικό site της ΕΡΤ, που θα βελτιώνεται και θα εμπλουτίζεται διαρκώς, οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα μπορούν άμεσα και απλά:

  • Να λαμβάνουν αυτόματα όλα τα έγγραφα (βεβαιώσεις ασφάλισης, εργασίας, προϋπηρεσίας, μηνιαίων αποδοχών κ.ά.) που χρειάζονται.
  • Να έχουν εύκολη και άμεση πληροφόρηση για όλα τα νέα της εταιρείας, όπως και να ενημερώνονται για όλες τις δράσεις και της πρωτοβουλίες της.
  • Να αιτούνται την πρόσβαση σε εφαρμογές και εξοπλισμό της εταιρείας.
  • Να ενημερώνονται για τις δράσεις όλων των σημαντικών οργανισμών (EBU, ΕΚΚΔΑ, κ.ά.) με τους οποίους η ΕΡΤ συνεργάζεται.
  • Να έχουν εύκολη πρόσβαση και σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα προγράμματα όλων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ, όπως και στο Αρχείο, στα Μουσικά Σύνολα κ.ά.
    Αξίζει, να επισημανθεί ότι το portal σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε αποκλειστικά από ανθρώπους της ΕΡΤ, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η δημόσια τηλεόραση όταν υπάρχουν στόχοι και όραμα να επιτελέσει.