ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Βούλιαξε με τον Κούγια, καταποντίστηκε με τον Κουίκ


Την περασμένη τηλεοπτική περίοδο η αλλαγή ημέρας τού Ενώπιος Ενωπίω στον Αντένα, από Πέμπτη σε Κυριακή, βελτίωσε τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής, κάτι όμως που δεν συνέβη την τρέχουσα περίοδο, οπότε η αλλαγή έγινε πολύ γρήγορα. Δύο φορές έπαιξε Πέμπτη η εκπομπή τού Νίκου Χατζηνικολάου (με φιλοξενούμενες τις Άντζελα Γκερέκου και Μιμή Ντενίση) και για το τρίτο επεισόδιο της τρέχουσας σειράς προτιμήθηκε η Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, με μεταμεσονύχτια έναρξη. 
Ο καλεσμένος που επιλέχθηκε για το νέο ξεκίνημα ήταν ο Αλέξης Κούγιας, με τον οποίο η τηλεθέαση βούλιαξε, τουλάχιστον στις νεότερες ηλικίες (18-54) στις οποίες καταγράφηκε 6,1%, ενώ στο σύνολο σημειώθηκε 10,9%.
Αλλά και την περασμένη Κυριακή, με φιλοξενούμενο αυτή τη φορά τον Τέρενς Κουίκ, το Ενώπιος Ενωπίω δεν πήγε καλύτερα. Καταποντίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία 18-54 χάνοντας μισή μονάδα (5,6%), ενώ στο σύνολο είχε 10,3%.
Την υψηλότερη τηλεθέαση στο νεανικό κοινό σημείωσε το Ενώπιος Ενωπίω στην πρεμιέρα της περιόδου, 6 Οκτωβρίου, με παρουσίαση της Άντζελα Γκερέκου και με μεγάλη αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο. Τότε είχε 10,1% στο σύνολο και 8,1% στις ηλικίες 18-54. Στη δεύτερη εκπομπή της σειράς, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με φιλοξενούμενη τη Μιμή Ντενίση, καταγράφηκε 10,2% στο σύνολο και 6,7% στις ηλικίες 18-54. Τότε προφανώς αποφασίστηκε η μετακίνηση στην Κυριακή, αλλά και εκεί τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν.