ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

«Καυστικός» Λαζόπουλος: Να με συγχωρούν φίλοι και γνωστοί που δεν θα με βρίσκουν στο τηλέφωνο


Με καυστικό τρόπο σχολιάζει το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο Λαζόπουλος συγκαταλέγεται ανάμεσα σε πλήθος πολιτικών, διευθυντών εφημερίδων και επιχειρηματιών που σύμφωνα με το Documento  παρακολουθούνταν μέσω του λογισμικό Predator.
Με ανάρτησή του στο instagram, ο Λάκης Λαζόπουλος, γράφει πως δεν έπεσε από τα σύννεφα. «Παρακολουθώντας την αναπνοή μου επί 24 ώρες κάθε μέρα φαντάζομαι η δημοκρατία να διευρύνθηκε» σημειώνει και ζητά συγνώμη «από τους φίλους και τους γνωστούς του που δεν θα τον βρίσκουν στο τηλέφωνο».


«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Γιατί δεν ανέβηκα. Παρακολουθώντας την αναπνοή μου επί 24 ώρες κάθε μέρα φαντάζομαι η δημοκρατία να διευρύνθηκε. Να με συγχωρούν οι φίλοι και οι γνωστοί μου που δεν θα με βρίσκουν στο τηλέφωνο. Ας αρκεστούμε σε αυτούς που με ακολουθούν σε αυτούς που διακριτικά ή αδιάκριτα κάθονται έξω από το σπίτι μου, σε αυτούς που σημαδεύουν τη Δημοκρατία κοιτώντας εμένα κατά πρόσωπο. Μόνο ευχαριστώ».