ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ψάχνουν εκπρόσωπο στη ΝΔ


Πολλές είναι οι σκέψεις που υπάρχουν στο Μαξίμου για τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. κατά την περίοδο των εκλογών, για τις οποίες μετά τα Χριστούγεννα θα μετράμε αντίστροφα. Η περίπτωση Πιερρακάκη –που ήταν βέβαιη μέχρι πριν από μερικούς μήνες– απομακρύνεται, καθώς όλα δείχνουν πως ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα κατέλθει στην Α΄ Αθήνας. 
Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς που είχε ακουστεί οδεύει προς κάποια κομματική θέση ενόψει των εκλογών, που θα σχετίζεται με το οργανωτικό κομμάτι. Αλλες περιπτώσεις που έχουν τεθεί επί τάπητος είναι της Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά και του Ακη Σκέρτσου, που αποτελούν δύο εντελώς διαφορετικά μοντέλα. Οσο περνάει ο καιρός, πάντως, η παραμονή στη θέση του εκπροσώπου του Γιάννη Οικονόμου βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Σε μια τέτοια περίπτωση ο βουλευτής θα μεταπηδήσει από τη Φθιώτιδα στο Επικρατείας, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς στον νομό η πρώτη θέση φαίνεται πως θα καταλήξει ξανά στον Σταϊκούρα. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Αγιον Ορος έχοντας συνάντηση και με τον Εφραίμ στη Μονή Βατοπεδίου.