ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Αντώνη Σκυλλάκο


Μέσα σε κλίμα οδύνης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης η οικογένεια, φίλοι και δεκάδες συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Αντώνη Σκυλλάκο, στην τελευταία του κατοικία στο Δημοτικό κοιμητήριο Μελισσίων το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στον επικήδειο λόγο της η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, μίλησε εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης για το θάρρος την ευθυκρισία, την γενναιότητα του Αντώνη αλλά και τη λαμπρή του διαδρομή στη δημοσιογραφία.
"Η απώλεια του Αντώνη Σκυλλάκου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο, θα μας λείψει η αγωνιστικότητα του η φιλία του, ο λόγος του και οι πρωτοπόρες ιδέες του", τόνισε .
Στην κηδεία παρέστησαν μεταξύ άλλων οι: Χρήστος Παπουτσής, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, Συλβάνα Ράπτη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης και ο πρώην πρόεδρος του Πρακτορείου Μιχάλης Ψύλλος, καθώς και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ.