ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Πείτε μας κύριε υπουργέ....


Ο υπουργός στο στούντιο νιώθει άνετα, βρίσκεται σ' ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, δεν υπάρχουν δύσκολες ερωτήσεις ακόμα και για εναν υπουργό που καλείται να απαντήσει για την πρωτόγνωρη ακρίβεια. Λέει διάφορα φληναφλήματα για ''καλάθια του νοικοκυριού'' και ελέγχους στην αγορά. 
Γνωρίζει πως απέναντι του δεν εχει έναν δημοσιογράφο που θα ζητήσει ουσιαστικές εξηγήσεις, αλλά εναν δημοσιογράφο, καλεσμένο της εκπομπής, ο οποίος ειναι διορισμένος σε γραφείο τύπου κυβερνητικού αξιωματούχου, υπάλληλος της κυβέρνησης δηλαδή.
 Ο υπουργός λέει ο,τι θέλει, ο δημοσιογράφος τον ρωτάει ο,τι -ο υπουργός- θέλει και όλα κυλάνε όμορφα σε αυτή την πρωινή τηλεοπτική συζήτηση. 
Ο ανυποψίαστος τηλεθεατής βλέπει πως οι ερωτήσεις γίνονται απο εναν δημοσιογράφο, αγνοεί την άλλη ιδιότητα. Ο υποψιασμένος εχει κλείσει την τηλεόραση του εδω και χρόνια και οταν τον ρωτάνε για την αξιοπιστία της δημοσιογραφίας χαμογελάει ειρωνικά και ψελίζει αρκετές βρισιές για τον υπέροχο κόσμο της δημοσιογραφίας...
Γιάννης Παντελάκης (fb)