ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Documento: "Αυτούς παρακολουθούσε" - Τρεις διευθυντές εφημερίδων στη λίστα


Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν λέει να κοπάσει καθώς αναμένονται νέες εξελίξεις μετά τη δημοσίευση λίστας από την εφημερίδα Documento με ονόματα υπουργών, πολιτικών και δημοσιογράφου που, όπως υποστηρίζει, βρίσκονταν υπό παρακολούθηση
Ήδη από χθες που άρχισαν να διαρρέουν οι πληροφορίες ότι εφημερίδα Documento θα δημοσιεύσει λίστα με τα ονόματα στο Μαξίμου τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις. Η κυριακάτικη εφημερίδα Documento  προμηνύει στο πρωτοσέλιδό της ότι στο αντίστοιχο ρεπορτάζ της την Κυριακή θα αποκαλύψει ονόματα που, όπως υποστηρίζει, παρακολουθούνταν από το Predator, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών. Στους στόχους παρακολούθησης περιλαμβάνονται και τρεις διευθυντές εφημερίδων.
Ήδη, η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της δίνει μια πρώτη γεύση για το τι είδους ονόματα περιλαμβάνονται σε αυτή τη λίστα, αναφέροντας τους/τις: Αντώνη Σαμαρά, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Νίκο Δένδια, Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστο Σπίρτζη, Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, Όλγα Κεφαλογιάννη, Αλέξη Παπαχελά και Λάκη Λαζόπουλο. Στόχοι παρακολούθησης ήταν επίσης και τρεις διευθυντές εφημερίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του avgi.gr, στη λίστα της εφημερίδας βρίσκονται και άλλοι πρωτοκλασσάτοι υπουργοί του Μητσοτάκη καθώς και εκδότες και ανώτερα στελέχη ΜΜΕ.