ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Oι τέσσερις «μεταγραφές» του ΣΚΑΪ φέρνουν ανακατατάξεις και αλλαγές


Αλλαγές σχεδόν σε όλες τις ζώνες του προγράμματός του, πραγματοποίησε ο ΣΚΑΪ 100.3 για τη νέα σεζόν, με την καινούργια του σύνθεση να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Στο καθημερινό πρόγραμμα έγινε «τράμπα» μεταξύ του Γιάννη Κολοκυθά -χωρίς τη Μαρία Αναστασοπούλου που έφυγε για τον ΑΝΤ1- και των «Αταίριαστων», Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου.
Στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη δημιουργήθηκαν δύο νέα ραδιοφωνικά δίδυμα, εκείνο του Δημήτρη Οικονόμου με τον -άρτι αφιχθέντα στο Νέο Φάληρο- Άκη Παυλόπουλο και εκείνο της Εύας Αντωνοπούλου με την Πηνελόπη Γκάλιου. Ριζικές αλλαγές και στο magazino του ΣΚΑΪ 100.3, το οποίο αναλαμβάνουν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Σπύρος Μάλλης.
Στο Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα οι νέοι «Δεκατιανοί» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης, θα κάνουν εκπομπές και στο ραδιόφωνο, ενώ η Λένα Φλυτζάνη, που ήταν στο πλευρό του Δημήτρη Καμπουράκη στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, μετακινήθηκε στις ίδιες (σχεδόν) ώρες στη ραδιοφωνική του συχνότητα, μαζί με τον Σταύρο Ιωαννίδη.
- από το e-tetradio