ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Η Αντιγόνη επέστρεψε στο τσιπουράδικο


«Πνιγμένη» στις αγκαλιές φίλων και συγγενών βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η διπλά χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Tο χρυσό κορίτσι της Καρδίτσας επέστρεψε στο τσιπουράδικο της οικογένειάς της, στην Καρδίτσα, και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστίες και συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε στα 20 και 35 χλμ βάδην, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.
Τα γλυκά και οι ανθοδέσμες έπαιρναν και έδιναν στο χώρο του καταστήματος με την ίδια να δηλώνει στις αποκλειστικές δηλώσεις της στο KarditsaLive.Net πολύ χαρούμενη που γύρισε στο σπίτι της και δέχθηκε όλη αυτή την αγάπη από τους οικείους της αλλά και τους συμπολίτες, ευχόμενη αυτές οι στιγμές να επαναληφθούν και στο μέλλον.
Εκδήλωση υποδοχής διοργάνωσε και ο Δήμος Καρδίτσας, στην οποία παραβρέθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών που ήθελαν να δουν από κοντά το χρυσό κορίτσι.