ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Η Ν.Δ. ελέγχει τα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τα... ξένα


Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από τους New York Times σε όλους εκείνους, στην Ελλάδα, τους υποστηριχτές της κυβέρνησης, που βάλθηκαν να απαξιώσουν το άρθρο του Αλεξάντερ Κλαπ. Όλους εκείνους που τον είπαν (τον δημοσιογράφο) ακροαριστερό, εξωφυλλαρούχα, παρλαπίπα κτλ.
Ποιοι το έλεγαν βέβαια έχει μία σημασία, γιατί να ασχοληθείς π.χ. με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο (Ν.Δ.) ή τον Γιάννη Πρετεντέρη (ΝΕΑ), αλλά τέλος πάντων.
Κοίτα λοιπόν που ο guest αρθρογράφος των NYT, αυτός με το «πληρωμένο» άρθρο, αυτός που έστειλε ένα άρθρο στους ΝΥΤ και το έβαλαν, κοίτα λοιπόν που ο Αλεξάντερ Κλαπ βρέθηκε στο πρωτοσέλιδο της έντυπης international edition των New York Times.
Αλλά τι κατάντια, φτάσαμε να συζητάμε αν είναι καλή εφημερίδα οι New York Times...
Πάντως, για να προλάβω όλους εκείνους που θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πόδι στους ΝΥΤ –να τους προλάβω και να τους διευκολύνω–, μάζεψα με τις ημερομηνίες τους μερικά από τα δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Το σκάνδαλο που είναι «θαμμένο» στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, το σκάνδαλο που είναι εξαφανισμένο από τα ελληνικά κανάλια. Είπαμε, 108η θέση.
Γίνεται φανερό πλέον πως ναι μεν η Νέα Δημοκρατία ελέγχει τα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει πίσω με τα ξένα (ΜΜΕ)...
3/8 το Reuters
5/8 η Libération
5/8 το Al Jazeera
5/8 η Le Figaro
7/8 ο Guardian
8/8 το Politico
8/8 και η Monde
9/8 η La Republica
10/8 το Euractiv
10/8 η Washington Post
11/8 η Deutsche Welle
12/8 οι New York Times
15/8 το Wired
18/8 το BBC
22/8 οι New York Times
24/8 το Politico