ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Άμεση απάντηση Τέλλογλου στον Μητσοτάκη: Δεν βοηθά ο συμψηφισμός


Πληρωμένη απάντηση στον Μητσοτάκη από τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη βουλή για τις παρακολουθήσεις, επικαλούμενος το όνομά του.«Ο συμψηφισμος δεν βοηθαει την κυβερνηση ,την εξομοιωνει με ο.τι προηγηθηκε .Το θεμα σημερα δεν ειναι τι γινοταν το 2018 ή το 2015, το θεμα ειναι ποιος και πως ελεγξε την ΕΥΠ τα τελευταια 3 χρονια.» έγραψε ο Τέλλογλου στο twitter.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός σε αποστροφή του λόγου του είχε κάνει συγκεκριμένη αναφορά στον γνωστό δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Και εγώ πληροφορούμαι από έγκυρους δημοσιογράφους, τους οποίους συχνά επικαλείστε, ότι ήμουν θύμα συνακροάσεων όπως η σύζυγος και η κόρη μου, όταν ήμουν υποψήφιος πρωθυπουργός. Καταθέτω στα πρακτικά την σχετική ανάρτηση του κ. Τέλλογλου τον οποίο συχνά επικαλείστε και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ποια παράκεντρα με άκουγαν τότε, με τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό».