ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Δύο γραμμές


Στο ΠΑΣΟΚ µαθαίνω πως υπάρχουν δύο γραµµές στο θέµα των παρακολουθήσεων. Η µία, όπως εκφράζεται από τον Ανδρέα Λοβέρδο, είναι πιο ήπια και η άλλη απαιτεί πιο σκληρή γραμμή και να το πάει ο Ανδρουλάκης μέχρι τέλους. Εως τώρα επικρατεί κάτι ενδιάμεσο, με τους πάντες να περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του προέδρου, ο οποίος είναι μάλλον της σκληρής γραμμής.
Ενα αντικειµενικό πρόβληµα, πάντως, που έχουν να αντιµετωπίσουν το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του είναι πως στην προ ηµερησίας συζήτηση στη Βουλή, που θα γίνει την Τετάρτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να ανέβει στο βήμα να μιλήσει για το θέμα των παρακολουθήσεων και θα εκπροσωπηθεί από τον Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος, όσο φιλότιμη προσπάθεια και αν κάνει, δεν μπορεί να καλύψει το κενό. Εξ ου και στη Χαριλάου Τρικούπη ρίχνουν το βάρους τους στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπου το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείται από τους Σκανδαλίδη και Καστανίδη οι οποίοι έχουν πείρα.
Θεωρείο / Καθημερινή