ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Η δημοσιογραφική... αστυνομία του Κυριάκου


Μπορεί η χώρα να μην απέκτησε Πανεπιστημιακή Αστυνομία (αλήθεια, τι απέγινε αυτή η «μεγάλη μεταρρύθμιση»;), αλλά δημοσιογραφική Αστυνομία διαθέτει. Στην αποκλειστική υπηρεσία του Κυριάκου του Μεγαλοπρεπούς.
Είναι πέντε-έξι τύποι/ισσες που αναλαμβάνουν να «τακτοποιήσουν» όποιον κάνει την αποκοτιά να αμφισβητήσει το Μεγαλείο του λαοπρόβλητου Ηγέτη της χώρας. Φίδι που τον έφαγε - η Μεγάλη των δημοσιογράφων-αστυνόμων του Κυριάκου Σχολή σπεύδει να αποκαταστήσει την τάξη.
Βγαίνει για παράδειγμα, ο δύσμοιρος Τζαβάρας να θίξει τα όσια και τα ιερά; Ο δημοσιογράφος υπηρεσίας είναι εκεί. Αποφάσισε ο Παυλόπουλος να μιλήσει αιχμηρά, ο δημοσιογράφος-αστυνομικός της γειτονιάς σπεύδει στο περιστατικό.
Τελευταία, ενέσκηψε το θέμα με τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ του εξωτερικού. Σιγά μην έχει πρόβλημα η δημοσιογραφική αστυνομία του Κυριάκου να περιλάβει κι αυτούς τους… ταραξίες.
-  απόσπασμα από παραπολιτικό σχόλιο στο ieidiseis.gr (EΔΩ)