ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Η πληρωμένη απάντηση Kουκάκη στον Πρετεντέρη για τις υποκλοπές


Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», προσπαθεί να υποβαθμίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών και να υποτιμήσει τις αποκαλύψεις για τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Θανάση Κουκάκη, θέτοντας κάποια ρητορικά ερωτήματα προσπαθώντας να δώσει τροφή σε εκείνους που φουλάρουν τις μηχανές για τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών.
Όσον αφορά στο θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο σχολιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης διερωτάται για ποιο λόγο ενώ παρακολουθούσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ νομότυπα, έγινε προσπάθεια να γίνει η παρακολούθησή του και μέσω Pretrador, θέλοντας να δώσει επιχειρήματα στο Μαξίμου και αφήσει υπόνοιες ότι πρόκειται για καταγγελία εκτός τόπου και χρόνου.
Για τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη αναρωτιέται για ποιο λόγο παρακολουθούσαν «έναν ελάχιστα γνωστό δημοσιογράφο μιας ελάχιστα γνωστής δημοσιογραφικής σύμπραξης», με στόχο την υποβάθμιση της υπόθεσης.
Στον Γιάννη Πρετεντέρη απάντησε ο Θανάσης Κουκάκης με ανάρτησή του στο Twitter όπου μέσα σε 37 λέξεις του εξηγεί τι πραγματικά έγινε με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.
Όπως αναφέρει ο Θανάσης Κουκάκης: 
«Ο @jpretenteris δεν γνωρίζει πως για οκτώ χρόνια γράφαμε στις ίδιες εφημερίδες. Το ξεπερνώ. Αρκεί να μάθει πως η απόπειρα παρακολούθησης @androulakisnick με το Predator προηγήθηκε της παρακολούθησης από την ΕΥΠ. Δηλαδή έγινε διότι δεν πέτυχε η πρώτη».