ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Στο πρωτοσέλιδο της διεθνούς έκδοσης των New York Times το άρθρο - κόλαφος για τον Μητσοτάκη


O διεθνής διασυρμός συνεχίζεται για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Την ώρα που το Μαξίμου υποβαθμίζει και υποτιμά τα ξένα δημοσιεύματα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει τους τόνους οι New York Times επανέρχονται στο θέμα και εκθέτουν ακόμα περισσότερο τον πρωθυπουργό και τους χειρισμούς του.
Συγκεκριμένα οι New York Times στο πρωτοσέλιδο της διεθνούς έκδοσης φιλοξενεί το άρθρο Αλεξάντερ Κλαπ. Το άρθρο που βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο έχει τον τίτλο «Το πρόγραμμα "Ελλάδα 2" είναι μια από τα ίδια».

Υπενθυμίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε σχολιάσει αναφορικά σχετικά πως «η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας».
Οπως γράφει το avgi.gr τώρα που εφημερίδα επέλεξε να το βάλει στην πρωτοσέλιδη έκδοση της διεθνούς έκδοσης, πως θα το σχολιάσει άραγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος;