ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Έλα, Ιορδάνη, τα έμαθες τα νέα; Δεν βγαίνουμε Δευτέρα!


Αναβάλλεται εκτάκτως η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου.
Για τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η Ανθή Βούλγαρη έλυσε τον γρίφο της απρόσμενης αναβολής της πρεμιέρας, αναφέροντας πως είναι θετική στον κορονοϊό.
Η δημοσιογράφος έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram: «Έλα, Ιορδάνη, τα έμαθες τα νέα; Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι COVID-19. Βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη. Βλέπετε, όταν κάνουμε, σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγεία! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές, κάντε ένα τεστακι καλού-κακού».