ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

O δημοσιογράφος που άνοιξε ψαράδικο


Γνωστός δημοσιογράφος, άλλοτε αθλητικός συντάκτης του AΝΤ-1, άφησε τα φώτα και τα στούντιο και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την ιχθυοκαλλιέργεια.
Όντας παντρεμένος με Κρητικιά έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στα τηλεοπτικά στούντιο, βρέθηκε να είναι ιδιοκτήτης ιχθυοπωλείου στα Χανιά.
«Είχα συγγενείς στην Κρήτη.. Ήμουν ανάμεσα σε εξωτερικό και Χανιά. Επέλεξα να έρθω πρώτα στα Χανιά να δω πως είναι. Ερχόμουν βέβαια κάθε χρόνο.» εξομολογήθηκε ο Κυριάκος Καψής στο Open TV και στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη.
«Ήμουν από 18 χρονών στον χώρο. Πλέον, 15 χρόνια μετά είπα πάμε να κάνω κάτι άλλο. Την δουλειά δεν την έχω αφήσει εντελώς. Την κάνω παράλληλα γιατί μου λείπει κιόλας. Αυτή τη στιγμή είμαι και εκπρόσωπος Τύπου των επαγγελματιών Καλαθοσφαιριστών του ΠΣΑΚ», είπε ο Καψής επιδεικνύοντας τις γνώσεις του σχετικά με το ψάρι: «Το καλύτερο ψάρι για ψησταριά είναι το φαγκρί, η συναγρίδα. Επίσης ο κόσμος προτιμά πολύ την τσιπούρα. Άλλοι πάλι προτιμούν τον γαύρο, την αθερίνα, την σαρδέλα. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλη ποικιλία».
Δύσκολοι καιροί για δημοσιογράφους...