ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

O κούλ δήμαρχος έχει χάσει τον ύπνο του

O Μεγάλος Περίπατος θα τελειώσει πριν αρχίσει. Εγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο κουλ δήμαρχος έχει χάσει τον ύπνο του, έχει αρχίσει τα τηλεφωνήματα για να βρει τρόπο αξιοπρεπούς υποχώρησης καθώς βάλλεται και από αρμόδιους θεσμικούς φορείς αλλά και ευθέως πλέον από το πρωθυπουργικό περιβάλλον (χαρακτηριστική η επίθεση του ΒΗΜΑΤΟΣ)..

Το ρεπορτάζ μου λέει, ότι αρχίζουν άμεσα μια σειρά ενέργειες αρμοδίων φορέων που αγνοήθηκαν από τον κ. Μπακογιάννη, συμπεριλαμβανομένης προσφυγής στη Δικαιοσύνη. Χαρακτηριστικά μου έλεγαν ότι η Πανεπιστημίου ανήκει στην Περιφέρεια και όχι στο Δήμο της Αθήνας και η Περιφέρεια δεν ρωτήθηκε καν. Επίσης ότι όλα αυτά τα τεράστια έξοδα τα "πέρασαν" ως "προμήθειες". Παράλληλα εξελίσσεται δραματικά η εικόνα της "παρέμβασης" με τα φυτά να ξεραίνονται, τη μπογιατισμένη άσφαλτο να ξεβάφει και να τη ξαναβάφουν κρυφά τη νύχτα και τους "πελάτες" του περιπάτου να είναι μονοψήφιοι.
Φωτογραφίες δικές μου χθες το βραδάκι, έξω από το Νομισματικό Μουσείο. Οπου οι φιλοι μου μου είπαν, ότι συνεργεία του Δήμου πέρασαν τη νύχτα και ξανάβαψαν την άσφαλτο και δεν μπορούσαν οι άνθρωποι στο καφέ ν' αναπνεύσουν από την μυρωδιά.



από το fb της δημοσιογράφου Ευγενίας Λουπάκη