ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ο εξολοθρευτής κατσαρίδων και το ματαιόδοξο μπάνερ

"Το ματαιόδοξο μπάνερ" είναι ο τίτλος σχολίου στην «Καθημερινή» και αναφέρεται σε ένα φαραωνικών διαστάσεων μπάνερ στη Λεωφόρο Κηφισίας το οποίο ενημερώνει πως πρόκειται για τον χώρο με τα νέα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας. Συγκεκριμενα η στήλη «Θεωρείο» σχολιάζει:
Οποιος περνάει από τη Λεωφόρο Κηφισίας θα δει –θέλει δεν θέλει– ένα φαραωνικών διαστάσεων..
μπάνερ που μας ενημερώνει πως πρόκειται για τον χώρο με τα νέα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας. Δεν ξέρω τίνος ιδέα ήταν αυτό, αλλά το ασυνήθιστο θέαμα έχει προκαλέσει πολλά επικριτικά σχόλια, καθώς πολλοί μιλούν για έλλειψη διακριτικότητας και μέτρου.
Πάντως την περασμένη Δευτέρα ο «Βηματοδότης» μας πληροφορούσε:
Στο Μαρούσι, δίπλα από το Golden Hall, στα πρώην Ολυμπιακά Ακίνητα, ένα πολυώροφο κτίριο (το είχαν χρησιμοποιήσει το 2004 για Κέντρο Ξένου Τύπου) άλλαξε ταυτότητα. Εγινε το κτήριο της Πολιτικής Προστασίας. Μπήκε μάλιστα και η ταμπέλα στην πρόσοψή του. Εκεί θα είναι το νέο στρατηγείο του Νίκου Χαρδαλιά. Εκεί μεταφέρονται η Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας, το υφυπουργείο, τα κέντρα επιχειρήσεων, τα κέντρα ιχνηλάτησης. 
Και σχολίαζε ο «Βηματοδότης»:

Επιτέλους η Πολιτεία αξιοποιεί ένα από τα σημαντικότερα ολυμπιακά ακίνητα, που έως τώρα ήταν εγκαταλειμμένο. Κοτζάμ κτίριο και φιλοξενούσε μόνον δύο μικρές υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ. Πέρασε στην αρμοδιότητα του κ. Χαρδαλιά, το καθάρισε, το επισκεύασε (γιατί το κτίριο μαράζωνε), ειδικά συνεργεία εξολόθρευσαν τις κατσαρίδες που βρίσκονταν παντού και ο κ. Χαρδαλιάς και οι υπηρεσίες του εγκαθίστανται σταδιακά.