ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ο Β. Σκουρής βγαίνει παραπονούμενος...

«Μηδέν ευρώ, με 3.000.000 μοναδικούς επισκέπτες τον Απρίλιο και τον Μάιο! Έχει κάποια εξήγηση ο κ. υφυπουργός;» ρωτάει τον Στέλιο Πέτσα ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του πολιτικού τμήματος του σάιτ ieidiseis, Βασίλης Σκουρής . Συγκεκριμένα στη στήλη του «Παιχνίδια Εξουσίας» ο Β. Σκουρής βγαίνει παραπονούμενος και γράφει:
Βλέπω και ξαναβλέπω τη λίστα..
Πέτσα με τα ποσά που μοιράστηκαν στα μέσα ενημέρωσης και... τρελαίνομαι!
Την ίδια στιγμή που ιστοσελίδες με πολύ μικρότερη επισκεψιμότητα έλαβαν από λίγα έως... πολλά χρήματα, το iEidiseis δεν υπήρχε στη λίστα! Δεν έλαβε δηλαδή ούτε ένα ευρώ!
Δεν είναι μόνο ότι κατ΄αυτόν τον τρόπο νοθεύεται ο υγιής ανταγωνισμός, που κατά τα άλλα επικαλείται συνεχώς η κυβέρνηση.
Είναι και ότι με το να μην μπαίνεις καν στη λίστα, νιώθεις κάτι σαν βιασμό. Σαν να σου πετάνε τον κόπο σου, τον ιδρώτα σου, την αξιοπιστία σου, στο δρόμο! Να σε υποτιμούν, να μην σε υπολογίζουν.
Για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας, το iEidiseis είχε το μήνα Μάρτιο 3.200.000 μοναδικούς επισκέπτες και 2.700.000 τον Απρίλιο, ενώ κανένας εργαζόμενος δεν μπήκε σε διαθεσιμότητα.
Καταλαβαίνουμε, πως είναι μάταιο να ζητήσουμε από τον κ. Πέτσα να δώσει στη δημοσιότητα τα κριτήρια της λίστας. Δεν θα το πράξει.
Λέμε απλά στον ίδιο και τους προϊσταμένους του πως μας αδίκησε! Νόθευσε τον ανταγωνισμό.
Και θέλουμε να τον διαβεβαιώσουμε, πως όσο και αν αισθανόμαστε θιγμένοι, δεν θα του κάνουμε καμία προσωπική επίθεση. Όλα τα παιδιά (λίγα), που είμαστε εδώ, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να εφαρμόζουμε τις αρχές της δημοσιογραφίας, όπως προσπαθούμε μέχρι σήμερα. Και όπως δεν έπραξε με τις αρχές, που έπρεπε να τηρεί η κυβέρνηση...