ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Mε μεραρχία δημοσιογράφων, ποικίλων ειδικοτήτων

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον αθλητισμό μπήκε και στην ενημέρωση ως ο «πωλών τοις μετρητοίς». Αγοράζων για την ακρίβεια.
Απόκτησε τηλεοπτική συχνότητα και τον ΔΟΛ με άνεση, ενώ υπάρχουν φήμες και εκτιμήσεις ότι συνδράμει και άλλα μέσα ενημέρωσης. Έτσι βρέθηκε και με μεραρχία δημοσιογράφων, ποικίλων ειδικοτήτων..

Η σχέση του Μαρινάκη με το σύστημα Μητσοτάκη είναι απροσδιόριστη. Η κουμπαριά και οι γενικότερες επαφές του με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουν πολυτραγουδηθεί.
Για τον Κυριάκο, όταν απέκτησε το ΔΟΛ, έλεγε στους επιτελείς του «δεν έχω σχέση, κάντε ό,τι νομίζετε». Ο σημερινός πρωθυπουργός μειδιούσε: από την οικογένεια του «δεν είναι αυτός» που έχει επαφές με τον εφοπλιστή και μιντιάρχη.
Την ίδια εποχή ήταν κοινό μυστικό ότι δυο τουλάχιστον πρόσωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ σε δυο διαφορετικές εκλογές είχαν την συνδρομή του Μαρινάκη για να εκλεγούν.
Επίσης από κανενός την προσοχή δεν διαφεύγει ο δήμαρχος που ανέδειξε στον Πειραιά, είναι γιος του σπουδαίου Πέτρου Μόραλη, βασικού στην «ομάδα Γεννηματά».
Ο Μαρινάκης μπορεί να δείχνει φανατικός των γηπέδων, ή να έχει τη φήμη «σκληρού» και «τιμωρητικού», αλλά συχνά οι συνομιλητές του τον ακούν να αναλύει τον … Βενιζελισμό!
- από κείμενο του Γιώργου Λακόπουλου στο anoixtoparathyro (ολόκληρο ΕΔΩ)