ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

O Μητσοτάκης να αποπέμψει τώρα τον Χρυσοχοΐδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λογο για αντιδημοκρατική εκτροπή στο κέντρο της Αθήνας

Με αφορμή την απρόκλητη επίθεση εις βάρος των διαδηλωτών με στόχο τη διάλυση του συλλαλητηρίου κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου ΠροΠο, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει αθλιότητες που αποδεικνύουν τα σχέδια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των κοινωνικών..
εντάσεων στο προσεχές μέλλον.
«Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές αποτελεί πρόβα των σχεδίων της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιστάσεων το προσεχές διάστημα» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Και προσθέτει ότι «οι αθλιότητες αυτές είχαν ως μοναδικό στόχο να διαλύσουν τη μαζική συγκέντρωση που ήταν σε εξέλιξη. Και, βεβαίως, ο οργανωτής αυτής της προβοκατόρικης επιχείρησης είναι ο ίδιος ο Μ. Χρυσοχοΐδης».
Καταλήγει, απαιτώντας «από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τώρα τον υπουργό του. Σε διαφορετική περίπτωση, φέρει ο ίδιος ακέραια την ευθύνη για την αντιδημοκρατική εκτροπή που εκτυλίχτηκε στο κέντρο της Αθήνας».