ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η προσωπική αλήθεια της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου φιλοξενείται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1. Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος υποδέχονται τη δημοφιλή δημοσιογράφο και αποκαλύπτουν… τι τους ενώνει.
Ο Θοδωρής και ο Τάκης «γυρίζουν τον χρόνο πίσω», επιστρέφουν στη δεκαετία του ’90 και θυμίζουν.. στην Πόπη Τσαπανίδου πράγματα που είχε και η ίδια ξεχάσει. Συγκίνηση και αστείες ιστορίες από τα πρώτα κοινά τηλεοπτικά βήματα του Θοδωρή και της Πόπης Τσαπανίδου σχεδόν 20 χρόνια πριν.
Από τα πρώτα βήματα, τις ευκαιρίες και τη μεγάλη καριέρα, μέχρι το «φεύγω». Η  παρουσιάστρια μιλά για το τηλεοπτικό της DNA, την αγάπη της για την τηλεόραση και τη δημοσιογραφική καριέρα. Αφηγείται αστείες ιστορίες από την καριέρα της, ευτράπελα και στιγμές ευτυχίας που χαράχτηκαν για πάντα. Ακόμη, μιλά για τις κόρες της, για το πόσο περήφανη είναι γι’ αυτές, για την προσωπική της ιστορία, την ανάγκη για επιβίωση, συγκινείται και συγκινεί μέσα από την προσωπική της αλήθεια.