ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Ο Τάκης Χατζής νέος διευθυντής στο ραδιόφωνο του Alpha

Ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής αναλαμβάνει επικεφαλής στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 και από 1ης Σεπτεμβρίου αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στη συχνότητα -πολλοί θα φύγουν και άλλοι τόσοι θα ενταχθούν στο δυναμικό του ραδιοσταθμού.
Σύμφωνα με το e-tetradio, στόχος του Τάκη Χατζή (που κατέχει το σπορ) είναι να φτιάξει έναν ολοκαίνουργιο ραδιοσταθμό,..
δίνοντας έμφαση στην ενημέρωση και βάζοντας τους ρεπόρτερ σε πρώτο πλάνο για ό,τι συμβαίνει στην επικαιρότητα.
Το πρόγραμμα θα έχει διαφορετική δομή και ήδη ο ραδιοσταθμός συζητά (και έρχεται σε συμφωνία) με πολλά πρόσωπα και δίδυμα από άλλα ραδιόφωνα.
Οπως σχολιάζει το e-tetradio: Ο Alpha 98.9 είναι ένα «παρατημένο» ραδιόφωνο, παρατημένο εδώ και χρόνια, αποπαίδι της τηλεόρασης του ομίλου. Η έλευση του Τάκη Χατζή από τον ΣΚΑΪ και η αναβάθμισή του σε διευθυντή, δημιουργεί μία νέα κατάσταση, βάζει στο παιχνίδι των αθηναϊκών FM έναν ακόμα ραδιοσταθμό με μεγάλες δυνατότητες. Το καλό είναι που ο Χατζής σκέφτεται να επενδύσει σε ανθρώπους του ραδιοφώνου και όχι σε κουρασμένα παλικάρια της τηλεόρασης που βλέπουν το μέσο ως πάρεργο. Σύντομα θα σας πούμε και ονόματα (που έρχονται και φεύγουν).