ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Σωτήρης Αλεξίου: Οι πραιτοριανοί του Χρυσοχοΐδη ξέσπασαν σε όποιον βρήκαν μπροστά τους

"Οι πραιτοριανοί του Χρυσοχοΐδη ξέσπασαν σε όποιον βρήκαν μπροστά τους"

"Δεχθήκαμε επίθεση από ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ την ώρα που υποχωρούσε η πορεία. Στρίμωξαν πολύ κόσμο στα στενά και στην Πανεπιστημίου. Από τύχη δεν συλληφθήκαμε εμείς και πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ."
"Τέτοια βία είχαμε να δούμε πάρα πολύ καιρό και είναι ενδεικτικό του τι θα επακολουθήσει από εδώ..
και πέρα. Φάνηκε ότι είναι εντελώς λυμένα τα χέρια της Αστυνομίας" κατήγγειλε ο Σωτήρης Αλεξίου γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Κόκκινο.
O Σωτήρης Αλεξίου έγραψε σχετικά και στα σόσιαλ μίντια:
Το παρακράτος της δεξιάς ειναι εδώ.
Ασφαλίτες να αλωνίζουν στην πορεία και στα στενά, δίνοντας το σήμα στους δολοφόνους της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ να διαλύσουν την πορεία και το μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Τα ΜΑΤ να πετάνε βροχή τα δακρυγόνα και της βόμβες κρότου λάμψης μέσα στον όγκο των ειρηνικών διαδηλωτών.
Το μόνο καταφύγιο της αποτυχημένης, ακροδεξιάς, με φασιστικούς θύλακες κυβέρνηση είναι, πλέον, η βία και η καταστολή. Οι μέρες της μετρούν, πλέον, αντίστροφα.
Έλυσαν τα χέρια της αστυνομίας και οι πραιτοριανοί του Χρυσοχοΐδη ξέσπασαν σε όποιον/α βρήκαν μπροστά τους. Είναι μόνο ένα δείγμα από τη βία που θα εξαπολύσει η ΝΔ σε όσους/ες τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι.
Το νομοσχέδιο θα φροντίσουμε να μείνει στα χαρτιά. Κοινωνική ειρήνη δεν υπάρχει με τη σφραγίδα του Κ. Μητσοτάκη και της ακροδεξιάς του κυβέρνησης που ετοιμάζει ένα μέλλον που η γενιά μας δεν χωράει.
ΥΓ. Όπως λέει κι ένας εκφραστής μιας χαμένης γενιάς "Μαθαίνει πιο καλά, οποίος μαθαίνει με το άγριο". Ραντεβού στους δρόμους