ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Τέλος οι Χαριτάτος - Kαραμέρος από το Open

Τέλος για τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο από το OPEN. To δίδυμο που ενώθηκε ξανά μετά από 9 χρόνια από την εκπομπή "10 με 1 μαζί" στον ΑΝΤ1, αναγκάζεται να χωρίσει ξανά. Σύμφωνα με τη "Real Life" και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, η σύμβαση ορισμένου χρόνου που έχουν υπογράψει δεν θα ανανεωθεί.
***
Το δρόμο της εξόδου από το Οpen..
πήραν δύο δημοσιογράφοι που απασχολούνταν στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, όπως γράφει το enimerosi24, και συγκεκριμένα η Γιάννα Αρφάνη (αρχισυντάκτρια) και ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος (παραγωγός).
***
Aύριο Τρίτη 7 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, οι πρώην εργαζόμενοι της "Ελευθεροτυπίας" θα συγκεντρωθούν στο πεζοδρόμιο έξω απο την Alpha Bank, Σταδίου 40. Διεκδικούν να κατευθυνθεί σε αυτούς το μεγαλύτερο ποσό από την πώληση της κτηρίου της εφημερίδας και να μην οδηγηθεί στα ταμεία της Τράπεζας.
***
Οι Τράπεζες παίζουν το παιχνίδι των καθυστερήσεων με τους πρώην εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας και εμποδίζουν, για λόγους προσχηματικούς και με νομικά τερτίπια, την καταβολή των αποζημιώσεων και δεδουλευμένων σε 850 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους ανέργους και σε κακή οικονομική κατάσταση εδώ και εννέα χρόνια.
***
Από σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του OPEN, αλλάζει ώρα. Ολες οι εξελίξεις πρώτα στο Open News, καθημερινά στις 19:00. Η δημοσιογραφική ομάδα του OPEN NEWS, υπό την καθοδήγηση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστου Παναγιωτόπουλου, βρίσκεται πάντα στην καρδιά των πολιτικών, διεθνών και οικονομικών εξελίξεων, καταγράφοντας τα γεγονότα της επικαιρότητας, λεπτό προς λεπτό.