ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Χρήστος Λούλης: Νιώθω ηλίθιος...

Δεν είναι σεξιστικό το σποτ...

«Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται».
Το παραπάνω είπε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού..
«Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha.
Οι δηλώσεις Λούλη έγιναν λίγες ώρες μετά την απόσυρση του τηλεοπτικού σποτ από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και αφού είχε προηγηθεί θύελλα αντιδράσεων και επικριτικών σχολίων για σεξισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο (δείτε ΕΔΩ) .
Eπίσης ο Χρ. Λούλης μιλώντας στο δελτίο της ΕΡΤείπε «Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε» ενώ αναφερόμενος και στις μαζώξεις της νεολαίας στις πλατείες και την επέμβαση της αστυνομίας είπε πως δεν του αρέσει η βία αλλά όχι και να «νιώθω ηλίθιος που μένω κλεισμένος στο σπίτι και κάποιοι να μου λένε πως όλη αυτή η περίοδος ήταν τζάμπα».