ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Kαι ο Πολάκης κατά του Καμπουράκη

Σε υψηλούς τόνους είναι η κριτική του πρ. υπουργού Παύλου Πολάκη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη με αφορμή άρθρο του δημοσιογράφου κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Στο άρθρο του ο Δημήτρης Καμπουράκης ανέφερε ότι υπάρχει ανάγκη να γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο: «Η λύση είναι τον Σεπτέμβριο μια ακόμα μάχη, για να ξεκινήσει με ανανεωμένη εντολή την πορεία στο δύσκολο πεδίο της ύφεσης. Δεν θα είναι μάχη..
αναβάπτισης του Κυριάκου, αυτή υπάρχει. Θα είναι η οριστική μάχη πολιτικής θανάτωσης της πιο τυχοδιωκτικής και αδίστακτης ηγετικής ομάδας που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά. Της ομάδας του Αλέξη».
Επ΄αυτού αντεδρασε χθες ο Παύλος Πολάκης, που χαρακτήρισε το άρθρο «φθονερό παραλήρημα», και μέσω fb απάντησε:
«ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ , ξεφτιλισμένε άντρα , σου υπόσχομαι μετά από το σημερινό σου φθονερό παραλήρημα εναντίον του Τσίπρα ,να μην έχεις μούτρα να ξανακατεβείς στην Κρητη ,μετά τις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν .
Τα ίδια έλεγες και για μενα, μαϊμουδιτσα της δημοσιογραφιας και απειλούσες πως θα κατέβεις βουλευτής στα Χανια για να με κατατροπώσεις!!
Δεν σούφταξε ένα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ θέλεις και δεύτερο .ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!»

ΥΓ Μετά την ανάρτηση Πολάκη ακολούθησε και επίθεση (μέσω fb) του Νίκου Καρανίκα κατά του Δ. Καμπουράκη (δείτε ΕΔΩ)