ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Τυχαία...

Τυχαία βρέθηκαν στο Μαξίμου και ο κόσμος και οι φωτορεπόρτερ ειπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχετικά με τον συνωστισμό, τις φωτογραφίες, τις πόζες και τα χειροκροτήματα Μητσοτάκη στην εποχούμενη Πρωτοψάλτη. Οπως τυχαία πέρασε και το φορτηγό με την τραγουδίστρια μπροστά από το Μέγαρο μαξίμου. Τυχαία και η αλλαγή πορείας του φορτηγού καθως τυχαία πήρε τηλεφωνο..
κι ο πρωθυπουργός τον δήμαρχο και του ειπε "δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ".
Για την ιστορία ο Πέτσας δίνοντας εξηγήσεις για τον συνωστισμό στο Μαξίμου για την Πρωτοψάλτη, και μετά το «κάρφωμα» της τραγουδίστριας, είπε:
«Η  διαδρομή της Πρωτοψάλτη είχε ένα μήνυμα να στείλει που κάποιοι ερμηνεύουν ότι όντως καταφέρνουμε και βγαίνουμε από την κρίση ενώ άλλοι με μιζέρια. Όσον αφορά στη στάση που έγινε στο Μαξίμου ήταν εκεί ο πρωθυπουργός με τους συνεργάτες του. Ο υπόλοιπος κόσμος που ενδεχομένως μαζεύτηκε λόγω της συναυλίας και έχει να κάνει με ένα πολύ συντομο χρονικό διάστημα και δεν έχει να κάνει με δυνατότητες από τον πρωθυπουργό προκειμένου να μην υπάρξει αυτός ο κόσμος. Οσον αφορά την κριτική για τους φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν εκεί δεν είχαν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση”.
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...