ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Φίλε μου, η ΕΡΑσπορ έκλεισε αισίως 27 χρόνια ζωής!

«Φίλε μου, η ΕΡΑσπορ έκλεισε αισίως 27 χρόνια ζωής!». Αυτό θα έλεγε σήμερα αν ζούσε ο Κώστας Μότσης, ο πατέρας της όμορφης παρέας των ερτζιανών που βγήκε στον αέρα στις 3 Μαΐου 1993 και αμέσως κέρδισε την αγάπη των φίλων του αθλητισμού. Από τότε, μπήκε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με άμεσο, έγκυρο και έγκαιρο ρεπορτάζ και εκπομπές αιχμής. Έτσι, καθιερώθηκε στη συνείδηση των ακροατών τόσο.. στην Αθήνα όσο και στην Περιφέρεια.
Με όπλο το… φανατικό της κοινό, η ΕΡΑσπορ 101,8 έγινε «σχολή» για το ελληνικό αθλητικό ραδιόφωνο. Την ιδέα τού αμιγώς αθλητικού ραδιοφώνου είχε ο καταξιωμένος Κώστας Μότσης που με τον τότε Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Γιώργο Τζαβέλλα και σε συνεργασία με τον υπομονετικό και μεθοδικό, Ηρακλή Κοτζιά, προχώρησαν στο σχεδιασμό και τη δομή του νέου προγράμματος, δημιουργώντας ένα εγχείρημα-πρόκληση για τα ραδιοφωνικά δεδομένα.
«Χρειάστηκαν δέκα υπογραφές υπουργών για να φτιάξουμε την ΕΡΑσπορ…», έλεγε ο Κώστας Μότσης, για να βγει στον αέρα ο απόλυτος αθλητικός σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας.
«Συμπτωματικά, όπως και φέτος η 3η Μαΐου πέφτει Κυριακή! Φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται…», θα έλεγε ο ιδρυτής της.
Αυτή την Κυριακή 3 Μαΐου 2020, η ΕΡΑσπορ 101,8 από τις 8 το πρωί έως τις 14:00, θα γιορτάσει με ένα εξάωρο πρόγραμμα, που θα επιμεληθούν κατά σειρά οι εκ των παλαιοτέρων στελεχών του πρώτου Αθλητικού Ραδιοφώνου της χώρας, Τάσος Αντωνίνης (08:00-10:00), Μάκης Τσίλκος (10:00-12:00) και Λευτέρης Σαρελάκος (12:00-14:00).
Θα μιλήσουν συντελεστές της ΕΡΑσπορ 101,8 και της ΕΡΤ, δημοσιογράφοι, άνθρωποι του ραδιοφώνου που συνετέλεσαν στη γιγάντωση του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου, πολιτικοί προϊστάμενοι του αθλητισμού, καθώς επίσης και κορυφαία στελέχη του αθλητικού κινήματος, ενώ θα δοθεί και μικρόφωνο στην πανελλήνια… εξέδρα της ΕΡΑσπορ, που αποτελείται από τους χιλιάδες φίλους-ακροατές.

Info:
Κυριακή 3 Μαΐου 2020, από τις 08:00 έως τις 14:00
«3 Μαΐου 1993 – 3 Μαΐου 2020: 27 χρόνια ΕΡΑσπορ 101,8»
Τάσος Αντωνίνης, Μάκης Τσίλκος, Λευτέρης Σαρελάκος
Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport